rádió

2020.10.14. 13:03

NMHH: novemberben lehet pályázni egy zalaegerszegi frekvenciára is

Elfogadta egy zalaegerszegi és egy nyíregyházi frekvencia pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén, és részletfizetési kérelmeket, valamint egy névváltoztatást is engedélyezett – közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-vel.

MTI

A közlemény szerint a Zalaegerszeg 104,4 MHz helyi és a Nyíregyháza 106,8 MHz körzeti frekvenciák pályázati felhívását október 16-án teszi közzé a médiatanács a honlapján; az ajánlatokat november 17-én és 25-én lehet majd benyújtani.

Közölték azt is: a szolgáltató kérésére a grémium hozzájárult, hogy a Kiskőrös 97,0 MHz helyi frekvencián kereskedelmi jelleggel működő Kunság Rádió december 1-jétől Rádió 97 néven szóljon.

Hozzátették: a koronavírus-járványból adódó bevételkiesés miatt a testület kérelemre engedélyezte a Retro Rádió és a Sláger FM szolgáltatóinak, hogy a negyedik negyedéves médiaszolgáltatási díjaikat ne egy összegben, hanem háromhavi részletben fizethessék meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában