összefoglaló

2020.09.13. 15:54

Veterán autók, eltűnt gyermek és tankok – Mutatjuk az elmúlt hét legfontosabb híreit!

Nem csak a koronavírus miatt telt mozgalmasan az elmúlt hét Zalában. Mutatjuk mi-minden történt!

zaol.hu

Újra több buszjárat lesz Zalaegerszeg és Budapest között

Szeptember utolsó hetétől a vasút mellett több menetrend szerint közlekedő autóbuszjárat is összeköti a zalai megyeszékhelyt a fővárossal. A cikk folytatása itt érhető el.

A világ legmodernebb tankjait gyártják és tesztelik Zalaegerszegen

A legkorszerűbb Lynx gyalogsági harcjárművek gyártására és fejlesztésére alapít vegyesvállalatot, hoz létre üzemet s alakít ki tesztkörnyezetet a zalai megyeszékhelyen a német Rheinmetall-lal a magyar állam. A tervek szerint a Magyar Honvédség nehéz dandárját már az itt készülő harcjárművekkel szerelik majd fel. A cikk folytatását itt találja.

A tizenkét éves Farkas Mercédeszt keresi a rendőrség

A kistolmácsi lány 2020. szeptember 4-én eltűnt, azóta életjelet nem adott magáról; a rendőrök jelenleg is keresik. Farkas Mercédeszt Letenyén látták utoljára. Cikkünket itt találja.

Felállították a veteránrekordot Hévízen

Felállították a legtöbb, egy időben, egy helyen lévő muzeális értékű jármű magyar rekordját a fürdővárosban rendezett veterántalálkozón. A csúcs hitelesítője egy híján száz OT-rendszámú autót és motort jegyzőkönyvezett. A cikk folytatását itt találja!

Hónap fogása: díjaztuk a legjobb képeket!

Igazán népszerű, amikor egy kapitális fogás megjelenik a közösségi médiában, mindenki megcsodálja, mekkora halat sikerült a szerencsés horgásznak kifogni. Ezt meglovagolva indítottuk el július 17-én a hónap fogása horgászversenyünket, hogy bemutathassuk a Zala megyei horgászok nagy kapásait a zaol.hu olvasóinak. A verseny szeptemberi fordulójára még Ön is nevezhet!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában