rendkívüli jelentőséggel bír

2020.09.24. 09:00

Fókuszban a Magyar Falu Program – Közgyűlést tartottak Zalakaroson

A Magyar Falu Program áll a Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége szokásos őszi, a fürdővárosban zajló közgyűlésének fókuszában.

Horváth-Balogh Attila

Novák Ferenc és Tóth Gábor két kistelepülési polgármester, Tóth Lucia (Kisrécse) és Bolla Tünde (Bakonypeterd) társaságában

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

A tagságot adó 360, zömében 5000 fő lakosságszám alatti kistelepülés önkormányzatát képviselő polgármesterek és alpolgármesterek tanácskozásának a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ad otthont. A kétnapos esemény tegnap kezdődött és péntekig tart.

Novák Ferenc és Tóth Gábor két kistelepülési polgármester, Tóth Lucia (Kisrécse) és Bolla Tünde (Bakonypeterd) társaságában Fotó: Szakony Attila

A megjelenteket Novák Ferenc, a házigazda város polgármestere köszöntötte, majd Tóth Gábor elnök nyitotta meg a közgyűlést.

Előrebocsátotta: a fennállásának idén 30. évfordulóját ünneplő szervezet legfontosabb célja a kistelepülések érdekeinek képviselete. Mint mondta, a közgyűlés fókuszában a számukra rendkívüli jelentőséggel bíró Magyar Falu Program áll, melyről csütörtökön Gyopáros Alpár kormánybiztos ad majd részletes tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában