érdekes programok

2020.08.07. 15:44

Sport szárazföldön és vízen: Egészség és sportnap a keszthelyi Városi strandon (videó)

Több sportággal ismerkedhetnek a mozogni vágyók, akiket versenyek és bemutatók is vártak pénteken a keszthelyi Városi strandon, a Viviéra területén.

zaol.hu

Senior tánc tréningen és gerincjógán vehettek részt a kíméletes mozgásformákat kedvelők, az aktívabbak pedig kipróbálhatták a teqballt, a sup-ot, kajakozhattak és kenuzhattak is. Ez azonban csak néhány lehetőség volt mindazon programok közül, melyekkel a szervező Keszthelyi Kilométerek Egyesület várt gyerekeket és felnőtteket. Volt strandröplabda, petanque és strandfoci verseny, aki pedig arra volt kíváncsi, milyen gyorsan szalad a világ legjobb futóihoz képest, ezt megtudhatta a fotocellás sebességmérésen. A keszthelyi kórház Egészségfejlesztési Irodájának munkatársai egészségügyi állapotfelméréssel, testzsírszázalék méréssel várták az egészségi állapotukra figyelőket, s lehetőség volt személyre szabott tanácsokat kérni dietetikustól és gyógytornásztól.

Kálmán Ferenc szervező elmondta: mindez egy több éves pályázat keretében valósul meg- melyben több megyében rendeztek és rendeznek hasonló programokat- így péntek délutáni Sportnapon a strandvendégek és az előzetesen regisztráló érdeklődők ingyenesen vehettek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában