20 éves a feltételezett elkövető

2020.08.27. 14:10

Primitív szórakozás! Elfogták a keszthelyi mólón rongáló férfit – Frissítve

Szomorú dologra ébredtek a keszthelyiek csütörtökön, ugyanis megrongálták az alig több mint egy éve átadott műalkotást a móló bejáratánál.

zaol.hu

Forrás: Facebook

Fotó: Bedő Zoltán

Nagy Bálint, Keszthely város polgármestere kifakadt a közösségi oldalán.

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Mint azt bejegyzésében taglalta, ismeretlenek primitív szórakozásból komoly károkat okoztak a keszthelyi közösségnek.

Emellett kitért arra, hogy az ügy kivizsgálását és a szükséges jogi lépéseket haladéktalanul megteszik. Bízva abban, hogy az elkövetők kilétére mielőbb fény derül, hogy az ilyen aljas cselekedetek ne maradhassanak következmények nélkül.

 

Frissítés:

A rendőrség információi szerint a bejelentéstől számított négy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A Keszthelyi Rendőrkapitányság nyomozói a 20 éves szombathelyi férfit rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárás során beszerzett adatok szerint a műalkotásban több millió forintos kár keletkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában