Kedden tartják a tanévnyitót

2020.08.31. 07:00

Megkésett ballagás augusztus végén a zalaegerszegi Zrínyi-gimnáziumban

Minden tekintetben rendhagyó, különleges ballagási ünnepséget tartottak a Zrínyi Miklós Gimnáziumban szombaton.

Arany Horváth Zsuzsa

Pácsonyi Péter viszi a gimnázium szalagos zászlaját

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Arany Horváth Zsuzsa

A járványhelyzet miatt tavasszal elmaradtak a végzősök iskolai ballagási ünnepségei, ám az érettségiző zrínyisek úgy döntöttek, augusztus végén szűkebb körben búcsúznak el az alma matertől. Horváth Attila, 27 év után leköszönő igazgató beszéde adott útravalót a 100 végzősnek, akik e pillanatban már különböző egyetemek polgárai.

Pácsonyi Péter viszi a gimnázium szalagos zászlaját
Fotó: Arany Horváth Zsuzsa / Zalai Hírlap

Az ünnepségen Zrínyi-emlékérmet nyújtottak át a nyugalomba vonuló Tölgyesné Kovács Katalinnak, az igazgató pedig Szabolcs Péter-kisplasztikát kapott kollégáitól. A diákok közül elismeréseket vehettek át mindazok, akik kiemelkedő tanulmányi eredményeikkel, versenyhelyezéseikkel, közösségi munkájukkal tették le a névjegyüket a 125 éves gimnázium asztalára. A tanévnyitó ünnepséget kedden tartják az intézményben.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/rendhagyo-augusztusi-ballagas-nem-akarhogy-alltak-sorfalat-a-zalaegerszegi-zrinyi-gimnazium-vegzoseinek-4464710/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában