válaszul

2020.07.02. 07:00

Reagál a keszthelyi Fidesz

Hétfői lapszámunkban jelent meg hír a KÉVE sajtótájékoztatójáról, erre reagált a Fidesz Keszthelyi Csoportja nevében Csótár András elnök.

ZH

Mint írta, „a KÉVE működésén az látszik, hogy a régi szocialista gyökereken alapul: sajnos képtelenek a közös munkára, majd pedig ugyanezzel vádolnak meg minket”.

Csótár András kifejtette: a veszélyhelyzet alatt, miközben az egész város összefogva, együtt küzdött a koronavírus terjedésének megakadályozásáért, a KÉVE sorozatos bírósági feljelentésekkel próbálta akadályozni a polgármester munkáját. „Természetesen a bíróság valamennyi ilyen kezdeményezésüket elutasította. Ezek után hiteltelen, hogy ők kérik számon rajtunk az összefogás hiányát” – fogalmazott.

A Fidesz helyi csoportja szerint a keszthelyi ellenzék, úgy tűnik, követve a központi ellenzéki elvárásokat, félretájékoztatja és megosztja az embereket. Ahelyett, hogy együttműködésre törekednének, konkrét és érdemi javaslatokat dolgoznának ki, folyamatosan akadékoskodnak. A június 25-i testületi ülésen ez a viselkedés a költségvetés módosításánál csúcsosodott ki igazán. „A KÉVE botránypolitizálást folytat továbbra is, ahelyett, hogy Keszthelyért dolgoznánk együtt” – jelezte végül Csótár András.

Kapcsolódó cikk:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/hideghaborus-helyzetre-panaszkodik-a-keve-4314200/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában