összefoglaló

2020.07.06. 10:57

Gabonakör, eltűnések, változékony időjárás – Mutatjuk mi történt a múlt héten Zalában!

Igazán eseménydúsan telt az elmúlt hét. A változékony időjárás szinte mindennap téma volt, ám több szomorú esemény is történt. Cikkünkben a múlt hét legfontosabb történéseit gyűjtöttük össze.

zaol.hu

Két embert is keresnek eltűnés miatt

Kedden jött a hír, hogy kutyájával együtt eltűnt az 58 éves Mihalicz János. A férfi június 27-én Nagybakónakon található otthonából indult el Mackó névre hallgató ebével, ám azóta nem találják. Szombaton többen összefogtak és keresésére indultak, drónokat is bevetettek, ám nem jutottak eredményre.

Egy 44 éves zalaegerszegi férfi, Szabó László hétfőn tűnt el. A rendőrség még mindig nagy erőkkel keresi.

Rejtélyes gabonakör látható a Nagykanizsán

Bajcsa felé haladva a bal oldalon, egy gabonatábla szélén jelent meg egy rejtélyes gabonakör, amelyet sokan az űrlényeknek tulajdonítanak. Kis zöld emberkékről valószínűleg szó sincs, vicces kedvű emberekről annál inkább. Cikkünket itt találja.

Lecsapott a vihar Zala megyére

Jókora esővel indult a múlt hét, megyénkre riasztást is kiadott az OMSZ. A villámok és a sok csapadék mellé, volt ahol jégeső is társult. Cikkünket itt találja.

Földönfutóvá válhat az oltárci család, ha nem kapnak segítséget

Februárban vélhetően elektromos zárlat miatt égett le a Bogdán család vályogháza, mely oly mértékben károsodott, hogy az eset után életveszélyessé nyilvánították és elbontották. Az ötfős család azóta ideiglenesen egy családi házban húzta meg magát, amit a fővárosban élő tulajdonos bocsátott a rendelkezésükre. Az oltárci önkormányzat akkor 100 ezer forint gyorssegélyt utalt ki Bogdánéknak. Most úgy tűnik, az átmenetileg általuk használt ingatlanból menniük kell – ám az új otthon még nincs meg. Cikkünk itt folytatódik.

Babati Benjaminé az év gólja – Három díj is Egerszegre került

Bolla Bendegúz és Radó András után újabb díjazottja van a ZTE FC labdarúgócsapatának, hiszen a péntek este kihirdetett végeredmény után kiderült, Babati Benjamin gólját látták a legszebbnek a 2019–2020. évi NB I-es idényben. Folytatás itt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában