Kisfiú és a Virágdal

2020.07.20. 10:00

A Lord és a Bagossy Brothers Company koncertezett Egerváron

A hatályos rendeleteknek megfelelően egyelőre még csak ötszáz fős létszámkorláttal, de lassan megyénkben is újraindul a pop-rock zenei koncertek sorozata. Az elmúlt hétvégén az egyik legkedveltebb zalai nyári programhelyszínre, az egervári Nádasdy–Széchenyi-várkastélyba várták a zenei élményre vágyó közönséget.

Gyuricza Ferenc

Pohl Mihály (balról) és Erős Attila a Lord péntek esti koncertjén

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

A kastély udvarán felállított szabadtéri színpadon pénteken az immár 48 éves hard rock legenda, a szombathelyi kötődésű Lord, illetve előtte a műfaj egy modernebb változatát játszó győri Pair o’ Dice lépett fel. Az énekes Pohl Mihály és a gitáros Erős Attila vezette Lord másfél órás műsorában a klasszikus slágerek – Kisfiú, Virágdal, Egyedül, Vándor – éppúgy helyet kaptak, mint a legutóbbi, 2017-es albumon szereplő Hargita. Szombaton és vasárnap napjaink egyik legkedveltebb popzenekara, a Bagossy Brothers Company duplázott ugyanott, erre a két koncertre már elővételben elkelt az összes jegy.

Pohl Mihály (balról) és Erős Attila a Lord péntek esti koncertjén
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Egerváron legközelebb Kalapács József és Rudán Joe közös akusztikus koncertjét rendezik meg, a két énekest többek közt az köti össze, hogy mindketten megfordultak a Pokolgép élén. A július 31-i program vendége Vikidál Gyula lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában