Más megvilágítás

2020.05.18. 09:00

A nagyrécsei TELE-KA-LAND projekt munkatársai interaktív játéktárral lépnek fel a bezártság ellen

Az általunk is gyakran bemutatott TELE-KA-LAND projekt meseparkjait a vírus miatt most nem látogathatják a családok, de a munkatársak a modern technika eszközeivel folyamatosan tartják a kapcsolatot a gyerekekkel, az érdeklődőkkel.

Benedek Bálint

Gyarmati-Litter Lili a batikolást próbálta ki megunt pólóin, újra divatossá téve azokat

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Benedek Bálint

– Már két hónapja a legnagyobb közösségi hálón népszerűsítjük a négy meseparkunkat, azonban egészen más megvilágításban tesszük ezt – kezdte Gyarmati-Litter Tímea projektmunkatárs. – Nemcsak az eddig elkészült kiadványainkat és mobil applikációnkat mutatjuk be, de a parkokról, a településekről és a korábban megrendezett mesefesztiváljainkról készített mesés feladatlapokkal is szeretnénk felkelteni a turisták érdeklődését. Emellett az aktuális ünnepekhez, eseményekhez kapcsolódóan különféle játékos feladatokat osztunk meg a Facebookon a gyerekekkel, legyen az éppen kreatív kézműveskedés, logikai játék, szobában vagy kültéren végezhető ügyességi feladatsor, vagy érdekes találós kérdések, versek, mesék.

Gyarmati-Litter Lili a batikolást próbálta ki megunt pólóin, újra divatossá téve azokat
Fotó: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

Sok pozitív visszajelzést kapnak, az elkészült alkotások fotói mellett a szülők, az óvónők, a tanítók arról számolnak be, hogy ovisaikkal és diákjaikkal használják a megosztott ötleteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában