koronavírus ellen

2020.04.02. 09:00

Padokat, buszvárókat fertőtlenítenek Letenyén

Megkezdték kedden a forgalmas közterületek fertőtlenítését Letenyén.

Horváth-Balogh Attila

Munkában Horváth Endre és Somogyi Tibor Fotó: ZH

Farkas Szilárd polgármester elmondta: kedden késő délután Friman Martin és Horváth Endre, a Dunántúli Szent Flórián Olimpiai Sport és Hagyományőrző Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökségi tagjai, valamint Somogyi Tibor önkormányzati képviselő végezte el a forgalmasabb közterületek, így például a központi buszpályaudvar, az autóbuszvárók, buszmegállók, korlátok, padok, szelektív hulladékgyűjtő szigetek környezetének, az önkormányzati fenntartású főzőkonyha gazdasági bejárójának, az orvosi ügyelet és az egészségház gyalogosbejáróinak nátrium-hipokloritos fertőtlenítését.

Munkában Horváth Endre és Somogyi Tibor Fotó: ZH

A kézi erővel elvégzett fertőtlenítés miatt enyhén érezhető a közterületeken a hypo jellegzetes szaga. A vírusölő szert a polgármester a saját pénzéből vette meg a munkálatokhoz. A fertőtlenítést rendszeresen megismétlik, ezért Farkas Szilárd arra kéri a lakókat, hogy a kutyáikat lehetőleg ezeken a helyeken a következő időszakban ne sétáltassák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában