Koronavírus Zalában

2020.03.13. 21:40

Négy koronavírus-fertőzött él a Muravidéken

Szlovéniában tovább növekedett a koronavírussal fertőzöttek száma, péntek kora délutáni adatok szerint az ország területén már 131 főnél mutatták ki a vírus jelenlétét, és információink szerint közülük négyen a Magyarországhoz közeli, muravidéki régióban élnek.

Gyuricza Ferenc

Debrecen, 2020. február 25. Olaszországból hazatért utas testhõmérsékletét mérik a milánói járat érkezése után a debreceni repülõtéren 2020. február 25-én. A nemzetközi repülõtereken az új típusú koronavírus olaszországi terjedése miatt ellenõrzik az utasok testhõmérsékletét. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI / Czeglédi Zsolt

Fotó: Czeglédi Zsolt

A szomszédos országban ezért további biztonsági intézkedéseket rendeltek el: hétfőtől zárva lesznek az óvodák és az iskolák, de gyakorlatilag minden közintézmény bezár, elmaradnak az istentiszteletek, az egészségügyben pedig nem sürgős műtétek és egyéb ellátások halasztásával igyekeznek felszabadítani humán kapacitást.

További, koronavírussal kapcsolatos megyei vonatkozású cikkeink ITT olvashatók.

Kiemelt képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában