Gratulálunk!

2020.02.14. 07:00

Ők az Év Párja 2019 nyertesei!

Közel 11841 szavazat érkezett a zaol.hu és a Zalai Hírlap által szervezett Év Párja versenyen induló friss házasokra. Játékunk sikere is mutatja, hogy nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat országnak-világnak a szerelmesek. A megye számos pontjáról kaptunk esküvői fotókat, klasszikusokat és extrémebbeket is egyaránt.

zaol.hu

A február 13-án délben lezárt szavazáson 877 darab voksot szerezve a kétszemélyes, kétéjszakás, félpanziós utó-nászút a badacsonytomaji Bonvino Wine & Spa szállodában a zalaegerszegi Koczor – Bódi Niki és Koczor Zoli nyereménye lett. Bízunk benne, hogy a festői környezetben nyerteseinknek valóban egy igazi második nászútban lehet részük.

Koczor-Bódi Nikoletta és Koczor Zoltán

A második helyen, 855 szavazattal Szekeres – Horváth Henriett és Szekeres Zoltán végzett Csömödérről, így övék lett a 20.000 Ft értékű vacsorautalvány.

Szekeres-Horváth Henriett és Szekeres Zoltán

A harmadik helyen a zalaszentgróti Takács Dorina és Takács Ricsi végzett 307 szavazattal. Az ő nyereményük egy 15.000 Ft értékű vacsorautalvány.

Takács Dorina és Takács Richárd

ZAOL Különdíjasai

Szeretnénk kiemelni volt két pár, akik montázs és csoportképpükkel a legtöbb szavazatot szerezték, szerkesztőségi döntés alapján külön díjban részesülnek, amely egyenértékű díjazása az első és második helyezettnek.

Tóthné Ambrus Petra és Tóth Adrián

Különdíjas első helyezettünk Tóthné Ambrus Petra és Tóth Adrián fantasztikus felvétele szinte letarolta szavazataival a mezőnyt. Nyereményük kétéjszakás, félpanziós utó-nászút a badacsonytomaji Bonvino Wine & Spa szállodában.

 

Különdíjas második helyezettünk Hajdu Anita és Orbán Zoltán, akik montázsukkal szereztek rengeteg szavazatot. Nyereményük egy a 20.000 Ft értékű vacsorautalvány.

Hajdu Anita és Orbán Zoltán

Szívből gratulálunk nyerteseinknek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában