teker egyesület

2020.02.03. 09:00

Giro: Száz kilométer, száz nappal a befutó előtt

Vasárnap, száz nappal a Giro d’Italia olasz kerékpáros körverseny kanizsai befutója előtt, 100 kilométeres kerékpártúrát szervezett gyakorlott országúti biciklisek részvételével a Teker Egyesület a várossal karöltve.

Benedek Bálint

20200202. Nagykanizsa,Száz nappal a Giro d'Italia olasz kerékpáros körverseny kanizsai befutója előtt 100 kilométeres kerékpártúrát szervezett gyakorlott országúti bicikliseknek a Teker Egyesület a várossal karöltve . Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Híirlap

Fotó: SZ@{

A közös tekerésen a szervező csapat tagjai mellett érkeztek kerekezők többek között Zalaegerszegről, Fonyódról, Kaposvárról és Marcaliból. A túra résztvevői Nagykanizsáról indulva Hévíz, majd Zalakaros érintésével tértek vissza az Erzsébet térre, ahol a város jóvoltából ajándékba kapott Giro-bögréjüket megtölthették teával. Hozzájuk csatlakoztak a hobbikerékpárosok, akik az olasz körverseny útvonalának egy részét rendőri felvezetéssel tették meg, így ünnepelve azt, hogy május 11-én a dél-zalai városban lesz a viadal befutója.

 

– Jó érzés, hogy a kivételes összefogásnak köszönhetően ennyi kerékpáros barátunk csatlakozott a túrához – fogalmazott Radics Bálint, a Giro-akciócsoport vezetője. – Szintén örömmel tölt el bennünket, hogy a kanizsai lakosok egyre több rendezvényünket támogatják jelenlétükkel. Eltökéltségüket látva úgy tűnik, már most szívügyüknek tekintik a közelgő versenyt, reméljük, együtt biztathatjuk majd a város utcáin a profi sportolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában