kiállítás

2020.01.16. 08:00

Harsányi Andrásné lelket lehelt a kavicsokba

A szombathelyi Harsányi Andrásné kavicsképeiből nyílt kiállítás a közelmúltban a Zsigmondy Szakképző Iskola félemeleti galériájában.

Benedek Bálint

Marosi Attila pedagógus a gyerekek között, a tanár szerette volna, ha a diákok látják az érdekes kiállítást Fotó: Szakony Attila

Fotó: Szakony Attila

Az aprólékos munkával, s művészi érzékenységgel összeállított alkotásokra Marosi Attila, az intézmény történelem- és etikatanára figyelt fel a világhálón, aki azt szerette volna, ha a diákjait is megérintik a különleges gonddal elkészített képek. Minden darab kőnek egyenként is érdekes története van, amelyeket az alkotó ügyesen átalakított és egyedi képzelőerejének köszönhetően tartalommal töltött fel.

Marosi Attila pedagógus a gyerekek között, a tanár szerette volna, ha a diákok látják az érdekes kiállítást Fotó: Szakony Attila

Saját belső világát, mintegy „lelket” lehelt a kavicsokba. Érdekes művek születtek az ujjai közt, amelyek az életből vett valóságos történeteket és üzeneteket közvetítik a látogatóknak. Az alkotások még egy hétig az iskola nyitvatartási idejében, 8–19 óráig megtekinthetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában