Gálaest

2020.01.24. 07:00

Díjat adtak át a nők foglalkoztatásáért Zalaegerszegen

Nézd meg a családban a nőt, és meglátod, milyen a család, nézd meg a nemzetben a családot, és megtudhatod, milyen a társadalom. 

Arany Gábor

Egyed Enikő, dr. Sifter Rózsa, Cseresnyés Orsolya, Balaicz Zoltánné és az est fővédnöke, Szily Nóra újságíró, pszichológus

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Ezt a mondást Balaicz Zoltánné, a Család és Karrierpont Zalaegerszeg szakmai vezetője idézte beszédében csütörtökön a városi díszteremben, ahol a szervezet Nők a nőkért 2020 címmel tartotta gálaestjét. Köszöntőjében felidézte az idáig vezető utat, amelynek része volt a Női Szalon megalapítása 2015-ben, majd három évvel később jött létre a családokat, a nőket segítő karrierpont, amely tanácsadásokkal, előadásokkal, tréningekkel nyújt támogatást a mindennapokhoz. A gálaesten adták át immár második alkalommal a Család és Karrierpont Zalaegerszeg által 2018-ban alapított Elismerő díjat a nők foglalkoztatásáért.

Egyed Enikő, dr. Sifter Rózsa, Cseresnyés Orsolya, Balaicz Zoltánné és az est fővédnöke, Szily Nóra újságíró, pszichológus Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Egyed Enikő projektvezető érdeklődésünkre elmondta, a karrierpont három tucat céggel áll kapcsolatban, és a dolgozók visszajelzése, ajánlása, valamint szakmai értékelés alapján a megtisztelő címet a West Hungary Textil Kft. nyerte el. Az elismerést dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott nyújtotta át a megyeszékhelyi cég humánerőforrás-menedzserének, Cseresnyés Orsolyának. Mint elhangzott, az 1994-ban használt ruhák nagykereskedelmére alapított vállalkozás 170 dolgozójának több mint 70 százaléka nő. Pár éve az ő igényeikhez igazították a munkaidőt, ami 8–16 óráig tart, a nagyobb leállásokat pedig az iskolai szünetekhez igazodva határozzák meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában