közönségszavazás

2020.01.23. 07:00

A Paradicsom Étterem volt 2019 legkedveltebb vendéglátóhelye

A közönségszavazás alapján a Paradicsom Étterem nyerte el az Év legkedveltebb vendéglátóhelye címet 2019-ben. Az eredményt szerdán délután az első helyezettnél tartott sajtótájékoztatón ismertette Balaicz Zoltán polgármester.

Arany Gábor

Az elismeréssel járó táblát Baráth Helga és Ruttkay László tulajdonosok vették át Balaicz Zoltántól

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A polgármester bevezetésként felidézte, hogy a megméretésnek régi hagyománya van a városban, hiszen a KISOSZ kezdeményezésre 2005–2010 között évente több kategóriában is osztottak ki díjat a vendéglátóhelyek között, az értékelést akkor szakmai zsűri végezte el. Pár év szünet következett 2010-től, majd a Városmarketing Iroda javaslatára 2016-ban újra meghirdették, ám ekkor a közönség véleményére voltak kíváncsiak, szavazni interneten lehetett a vendéglátóhelyekre.

Az elismeréssel járó táblát Baráth Helga és Ruttkay László tulajdonosok vették át Balaicz Zoltántól
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A 2019-es győztest november elejétől két hónapon át tartó szavazás alapján hirdették ki: a húsznál több vendéglátóhelyre leadott 4216 szavazatból félezret meghaladóan kapott a belvárosban 2005 óta működő Paradicsom Étterem, megelőzve a tavalyi győztes Fészek Bisztrót és Palacsintázót, valamint Belga Étterem és Sörözőt. Elhangzott, ez évtől a Tourinform Iroda koordinálásával zajlik majd a verseny, és külön lehet szavazni étteremre, cukrászdára, kávézóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában