visszatekintés

2019.12.27. 16:00

Dr. Rashed Aref kinevezése, stroke-os élettörténetek, Mányoki világrekordja – Ezeket olvastátok augusztusban

Folytatjuk cikksorozatunkat. Nézzük, mi érdekelte a zalaiakat a leginkább augusztusban!

zaol.hu

Mányoki Attila hétfői úszása közben frissítőt kap az őt kísérő hajóról

Forrás: Facebook

Fotó: Mányoki Attila

Januárban a legolvasottabb cikkek az időjárásról szóltak, ami valóban elég sok gondot okozott, hiszen a jégeső viharos széllel csapott Zala megyére. Februárban a zalaegerszegi Studio szórakozóhely bezárása, az UFO-k, de Kürnyeg Szabolcs története foglalkoztatta leginkább olvasóinkat, míg márciusban a zalaegerszegi sportcsapatok kerültek a fókuszba. Áprilisban a zalai rendőr hőstette, az Exatlon-os Szabó-Thomka Hanna és a Hotel Balaton átalakítása tarolt, májusban pedig az érettségizők, a sportcsarnok megújítása, valamint a járműipari tesztpálya első ütemének átadása. Júniusban áramkimaradásról, gerincterápiás központról és sportcsarnok megújulásáról szóltak a hírek. Júliusban a brutális jégeső, a vízáradat és egy rendhagyó esküvő történései érdekelték leginkább olvasóinkat.

A felsorolásból ezúttal is szándékosan kihagytuk a rendőrségi híreket.

Dr. Rashed Aref az új osztályvezető

Dr. Alotti Nasri szívsebész főorvos távozását követően, dr. Rashed Aref lett a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szívsebészeti osztályának vezetője. A jövőbe mutató, a páciensek számára kevésbé megterhelő műtéteket ő honosította meg és végzi a zalaegerszegi szívsebészeten. Biztos kezű, nagy tudású operáló orvos, akit munkatársai, betegei egyaránt tisztelnek, biztonságban érzik magukat mellette. Céljairól ITT olvashat bővebben.

Dr. Rashed Aref PhD szívsebész, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szívsebészeti osztályának vezetője Fotó: archív/Katona Tibor

Élet a stroke után – szívmelengető történetek Zalából

Cikkünkben két Zala megyei történetet mutattunk be. Két férfit, akik sikeresen felépültek a stroke-ból. Halász Gábor és Szabó Tibor életútjait újra felidézhetik, ha IDE kattintanak.

Halász Gábor
Fotó: Barankovics Ildikó
Szabó Tibor ( fotó: Barankovics Ildikó)

Világrekord született – Tizenkét óra úszás után célba ért Mányoki Attila

A zalaegerszegi kiválóság összesen 12 óra 11 perc 20 másodperc úszás után ért partot, ezzel Ocean’s Seven világrekordot döntött! Mányoki Attila a 17. a világon aki sikeresen teljesítette a küldetést, s köztük ő az első magyar. IDE kattintva felidézheted a lenyűgöző teljesítményt!

Fotó: Mányoki Attila/Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában