Jelölt

2019.11.05. 13:38

Zala Megyei Prima Díj 2019 – Bemutatjuk Kovácsné Mikola Máriát

1967-ben született Nagykanizsán, fiatalkorát Kisrécsén töltötte.

Kovácsné Mikola Mária

Fotó: Szakony Attila

A Mező-gimnáziumban érettségizett, majd 1991-ben a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola levelező tagozatán népművelői, valamint magyar nyelv- és irodalom szakos általános iskolai tanári diplomát szerzett. Tíz éve felsőfokú kulturális menedzser szakképesítéssel gazdagodott. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara kulturális mediáció mesterszakának levelező tagozatos hallgatója.

Kovácsné Mikola Mária

A Hevesi Sándor Művelődési Központ munkatársaként 1986-tól 2007-ig több területen dolgozott. A város kulturális intézményeinek átszervezése után 2008 óta a Kanizsai Kulturális Központban számítanak tudására. A HSMK, mint székhelyintézmény vezetőjeként, általános igazgató helyetteseként 2013-ig tevékenykedett. Ezután 2014-től a KKK megbízott, majd kinevezett igazgatójaként a nívósabb kulturális programok megvalósításán munkálkodik. Férjezett, két felnőtt lánya és egy unokája van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában