Jótékonyság

2019.11.08. 11:33

A magyar Forrest Gump, aki egy zalagyömörői kisfiút is segít!

A zalagyömrői Tóth Kornél, aki 2012-ben nyitott hátgerinccel született Iváncsics Zsolt társaként vett részt a keszthelyi KKMHELP jótékonysági futáson.

Kornél és Zsolt a nyári fehérvári színdarab előtt Fotó: Menyhárt-Török Adél

Az esemény során nagyon erős barátság alakult ki a sportember és a kisfiú családja között, szinte elválaszthatatlan „testvérekké” váltak. Kornél rehabilitációja a devecseri Fanni Házban történik Séfer Hajnalka irányításával, Zsolt gyakran megfordul náluk, néha titokban, meglepve Kornélt – írja cikkében a feol.hu.

Kornél és Zsolt a nyári fehérvári színdarab előtt Fotó: Menyhárt-Török Adél

Nyáron, egy a Somogy megyei társulat és az Alba Triatlon SE szervezésében megvalósult jótékonysági előadáson, az akkor még kerekesszékes Kornél megnézhette Székesfehérváron a Mol Fehérvár stadionját és számos ajándék mellett hatalmas szeretetet kapott a helyiektől. Az élmény megismétlődni látszik, hiszen vasárnap a kisfiú újra a városba érkezik, hogy megtekintse a Valahol Európában című darabot, melynek bevételét szintén jótékony célokra adományozzák a szervezők. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában