szezonzárás

2019.09.20. 07:00

Street food ételek Keszthelyen a gofritól a lángosig

A keszthelyi tu­risztikai szezon nem hivatalos zárórendezvényére, a Street food&track weekendre várják a közönséget a hétvégén a keszthelyi Fő téren.

Keszey Ágnes

A szervezők célja, hogy a közönség megismerhesse és természetesen megkóstolhassa a napjainkban egyre népszerűbb street food ételeket. Helyet kapnak az olyan hagyományos, jellegzetesen magyar utcai-vásári ételek, mint a lángos, a rétes és a palacsinta, és az olyan külföldi gyökerekkel rendelkező fogások, mint a belga gofri vagy a ­különböző barbecue-ínyenc­ségek. A szomjoltásban kézműves sörök és ízletes balatoni borok segítenek majd.

A színpadi és szórakoztató programok sorát szombaton és vasárnap 15 órától játszóház nyitja. Szombaton 15 órakor a Mini Wolf Zenekar Icipici kölyökpartija szórakoztatja a kicsiket. 16.30-kor a Bohemian Acoustic, 19 órakor az Intermezzo Latin Club koncertezik, s 21 órakor kezdődik a nyárzáró karibi táncos buli. Vasárnap 15 órakor lesz a Hahó Együttes gyermekkoncertje, 16.30-kor Ossó Balázs, 19 órakor pedig a Happy Dixieland Band lép fel Keszhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában