Hétvégi programok

2019.09.23. 16:00

Főzőversenyt is tartottak az Őszi fesztiválon Lentiben

Koncertek, kulturális programok, kézműves kirakodóvásár és főzőverseny is várta a résztvevőket, látogatókat a hétvégén megtartott Őszi Fesztiválon.

Korosa Titanilla

A Los Projektos csapat mexikói chilis babot főzött Fotó: Kósa Róbert

Pénteken rekordszámú, mintegy kétezer néző előtt adott nagy sikerű koncertet a Bagossy Brothers Company zenekar, megalapozva a jó hangulatot a szombati folytatásra. A fesztivál második napján 23 főzőcsapat igyekezett elnyerni az első díjat. A finomságok közt találtunk hagyományos bográcsételeket, harcsapaprikást kapros túrógombóccal és mexikói chilis babot is. Végül a Jeld-Wen Kft. csapata nyerte a főzőversenyt.

A Los Projektos csapat mexikói chilis babot főzött Fotó: Kósa Róbert

A megnyitón Horváth László polgármester és Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke kívánt jó szórakozást a programokhoz. Délután helyi fellépők és vendégelőadók szórakoztatták a közönséget estig, majd látványos tűzijátékkal zárult a rendezvény. A fesztiválon az Őszi Értéknap keretében köszöntötték a megyei értéktárba idén bekerült értékek tulajdonosait. Erről a későbbiekben olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában