anyatejes világnap

2019.09.12. 10:00

Bak tíz legifjabb lakója babakötvényt kapott

Műsoros összejövetel keretében köszöntötték az édesanyákat a minap a faluházban, az anyatejes világnap alkalmából.

ZH

Babák és anyukák: Kocsis László és Kurucz Tímea, Németh Boglárka és Némethné Kiss Bettina, Borsos Szofia és Duhaj Melinda, Varga Levente és Varga-Tomanovszki Tímea, Szabó Anna és Németh Viktória, László Dalma és Lászlóné Dezse Éva, Nagy Sára és Gegő Csilla, Farkas Emma és Farkasné Ambrus Andrea, Horváth Zselyke és Molnár Vivien

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Dávidné Doma Diána

A hangulatos programról, amit idén is nagyon vártak a kisgyermekes családok, Merthné Egyed Mária védőnő számolt be lapunknak. A hagyományos rendezvény EFOP-pályázat jóvoltából valósult meg, és idejére szinte játszótérré változtatták a faluházat. Az óvodások vidám műsora után a résztvevők ízelítőt láthattak a Baba-móka című zenés foglalkozásából, valamint dietetikus és családterapeuta tanácsait is kikérhették. Az édesanyák virágot és ajándékot kaptak.

Babák és anyukák: Kocsis László és Kurucz Tímea, Németh Boglárka és Némethné Kiss Bettina, Borsos Szofia és Duhaj Melinda, Varga Levente és Varga-Tomanovszki Tímea, Szabó Anna és Németh Viktória, László Dalma és Lászlóné Dezse Éva, Nagy Sára és Gegő Csilla, Farkas Emma és Farkasné Ambrus Andrea, Horváth Zselyke és Molnár Vivien Fotó: Dávidné Doma Diána / Zalai Hírlap

 

Molnár Károly polgármester és Talpallóné Tóth Tímea igazgatási ügyintéző a tíz legifjabb baki lakosnak és szüleiknek babakötvényt adott át. Az önkormányzat évek óta támogatja e módon is a gyermekvállalást. A tíznapos Ferincz Biankát és szüleit otthonukban köszöntötte a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában