a rejtőzködő önbizalom

2019.09.15. 17:00

Anya cipőjével kezdődik?

Azt mondják, a szép embereknek könnyebb a dolguk az életben. Kevesen teszik hozzá, hogy a velünkszületett képességeket ügyesen meg tudjuk toldani.

Arany Horváth Zsuzsa

Fotó: pinterest.com

Minden lány, illetve minden ember mutatós, megnyerő, szép külsejű szeretne lenni. Erről álmodik a kislány, amikor először bújik bele anya tűsarkújába. Az örökölt adottságok mellett a testedzés, a tudatos táplálkozás, a testápolás, a kimunkált fellépés, például a járás, a nyilvánosság előtti szereplés tanulása mindenki előtt nyitva áll. A divat okos követése szintén, hiszen a ruhák, cipők közül ki lehet válogatni azt, ami az alkatunknak megfelelő.

Ha mindebbe kellő energiát fektetünk, az busásan megtérül, főleg saját magunk számára, hiszen szükség lesz az önfegyelemre, önismeretre, hogy előbújjon a rejtőzködő önbizalom, aminek a hiánya elégedetlenné tesz bennünket. A sok munka eredményét letesztelhetjük akár egy szépségversenyen is, ekkor felkészítő szakemberek mutatják meg, valóban tudjuk-e, mi áll jól nekünk, jó-e a tartásunk, tudunk-e ízlésesen sminkelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában