Hétvége a klubban

2019.08.13. 15:00

Minden hónapban tartanak foglalkozást a Szépkorúak Civil Szervezetének tagjai

Az elmúlt hét végén a Szépkorúak Civil Szervezetének tagjai a Helyi Értékek Házánál tartották meg soros klubfoglalkozásukat.

Korosa Titanilla

A klub tagja már reggel nekiláttak az ebéd elkészítésének Fotó: KT/Zalai Hírlap

A megszokottól eltérően ez alkalommal a szabadba szervezték a programot, és alágyújtottak a bográcsnak is az asszonyok, hogy a tagságot és a vendégeket pörkölttel kínálják meg ebédre, és beszélgetéssel, zenés szórakozással telt el a nap.

A klub tagja már reggel nekiláttak az ebéd elkészítésének Fotó: KT/Zalai Hírlap

Barta Ödönné klubvezető elmondta, a korábban Fegyveres Erők és Testületek Nyugállományúak Klubja néven működő szervezet tagsága most 50 fő. Rendszeresen, havi egy alkalommal jönnek össze a tagok a foglalkozásokra, klubdélutánokra. Májusban kirándulást is szerveztek, Pákozdon megtekintették a katonai emlékhelyet, majd Székesfehérvár látnivalóit fedezték fel.

Szeptemberben az egyesület szervezésében mutatják be tagtársuk, dr. Paczolay Ilona új verseskötetét, majd novemberben a kerek évfordulósokat köszöntik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában