eredmények

2019.08.02. 09:00

A Farmervilág csapata végzett az élen a lenti kispályás labdarúgó-bajnokságon

Nemrég a Négy Város Labdarúgó Tornán hirdették ki a városi kispályás labdarúgó-bajnokság eredményeit.

Korosa Titanilla

Vatali Ferenc önkormányzati képviselő gratulál a győztes Farmervilág együttesét képviselő Czigány Tibornak, mellettük Fehér Rudolf, a Lenti TE elnöke és Horváth László polgármester Fotó: Korosa

A Lenti Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2018–19-es kiírására négy csapat jelentkezett. A bajnokság téli fordulóit tavaly október 1. és november 5. között, a tavaszi meccseket pedig idén május 20-tól június 26-ig játszották le a Lenti Torna Egylet műfüves és élőfüves pályáin. Az őszi és tavaszi szezonban is 12–12 meccset játszottak az együttesek, ezeken összesen 189 gól született. A téli szezon végeredménye: 1. Farmervilág, 2. Fregatt Tk., 3. Sasi-Benz Bt., 4. Tip-Top.

Vatali Ferenc önkormányzati képviselő gratulál a győztes Farmervilág együttesét képviselő Czigány Tibornak, mellettük Fehér Rudolf,a Lenti TE elnöke és Horváth László polgármester Fotó: Korosa

A tavaszi bajnokságban a Sasi-Benz Bt. végzett az élen, megelőzve Farmervilág, a Fregatt Tk. és a Tip-Top csapatát. Összesítésben így a Farmervilág szerezte meg a bajnoki címet, második helyen a Sasi-Benz Bt. végzett, harmadik helyen a Fregatt, negyediken a Tip-Top. A bajnokság gólkirálya 17 góllal Nagy Róbert (Sasi-Benz Bt.) lett, a legjobb kapusnak Tóth Csabát (Farmervilág) választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában