Söjtöri Természetjáró Baráti Kör

2019.06.28. 15:00

Ez történt Söjtörön a nyitott pincék éjszakáján

A nyári napforduló alkalmából nyitott pincék éjszakája programot szervezett az önkormányzat és a Söjtöri Természetjáró Baráti Kör.

Varga Andor

A népes társaságra három kilométeres séta várt a Deák-kútig, közben számos megállóval Fotó: Kálmán Attila

Az érdeklődők este hét órakor gyülekeztek az Ady utcai vendégháznál, ahol pillanatok alatt gazdára talált az a száz borospohár (Söjtör logóval és Öreg-hegy felirattal gravírozva), melyekből később a helyi nedűket kóstolhatták a résztvevők. A népes társaságra három kilométeres séta várt a Deák-kútig, közben számos megállóval: a Veszprémből „hazajáró” Erdei Sándor, majd Pozovecz József, Könyves Gábor polgármester, aztán Domján Zoltán és Kovács Miklós, végül pedig Vizsi Zsolt volt a házigazda.

A népes társaságra három kilométeres séta várt a Deák-kútig, közben számos megállóval Fotó: Kálmán Attila

Vendégszeretetben pedig nem volt hiány, így bizton állítható: a túra végpontjában sem éhes, sem szomjas ember nem volt a csapatban. A forrásnál máglyagyújtás következett, a hazaúton, éjfél után pedig már arról is szó esett, hogy legközelebb mikor és milyen célponttal indulhatnának útnak a söjtöri természetjárók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában