Szépségverseny

2019.05.31. 17:30

Tündérszépek: Díjaztuk Zala megye legszebbjeit

Pörgős időszakon vagyunk túl, hiszen az első Tündérszépek szépségverseny a vártnál is nagyobb sikert aratott.

Rákos Bianka

Megyei fordulónkba több tucat lány küldte el jelentkezését, közülük végül harmincan mutathatták meg szépségüket olvasóinknak. A zalai lányok nagyszerűen szerepeltek, hiszen két csodaszép hölgy is képviselt minket az országos fordulóban.

Katona Patrícia és Wéber Petra pénteken vehette át zalaegerszegi szerkesztőségünkben jól megérdemelt díjaikat – előbbi a közönség szavazatai által lehetett a legjobbak között, míg utóbbit a szakmai zsűri juttatta a döntőbe. Sajnos Patrícia a végső fordulóban nem ért el helyezést, ám Petra harmadikként végzett a második Geiger Zsanett és a nyertes Fábián Evelin után.

A díjakat Kovács Vera, megyei üzletszervezési vezető nyújtotta át a győzteseknek. Katona Patrícia a regionális fordulóban elért eredményéért 50 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal gazdagodott, míg Wéber Petra a tiara mellett egy 50 ezer és egy 100 ezer forint értékű nyereménnyel térhetett haza.

A két lány az átadáson elárulta, nagyon jót tett önbizalmuknak a Tündérszépek, ráadásul mindkettőjüket viszontláthatjuk még más szépségversenyen is. Petra és Patrícia videóban mesélt a versenyünkön szerzett tapasztalatairól.

A nagy sikerre való tekintettel a Tündérszépek is hamarosan folytatódik: Ha úgy érzed neked is ott van a helyed a legszebbek között, hamarosan jelentkezhetsz az ősszel induló megmérettetésre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában