Hétfőtől

2019.05.04. 07:00

A diszpécsertől kell kérni időpontot az egerszegi kórház kardiológiai rendeléseire

Hétfőtől változások lépnek életbe az időpontkérésben a Zala Megyei Szent Rafael Kórház kardiológiai szakrendelésein.

Magyar Hajnalka

Forrás: Shutterstock

A változást az tette szükségessé, hogy az időpont-egyeztetésre irányuló telefonok nagy száma fennakadást okozott a gyógyító munkában. Ennek elkerülésére május 6-tól, azaz hétfőtől külön diszpécserpultnál zajlik az adminisztráció és a betegirányítás. A pult az új épület (D) földszintjén kap helyet, a váróban. Hétfőtől kétféle tevékenység zajlik itt. Egyfelől az előjegyzett, időpontra érkező járóbetegek regisztrálása és szakrendelésre irányítása, másfelől munkanapokon 13 óra és 15.30 között itt kérhetnek időpontot kardiológiai szakvizsgálatra a beutalóval rendelkező páciensek.

Az időpontkérés történhet személyesen, vagy a (92) 507-543-as telefonszámon. (A fekvőbeteg-felvételre érkezőket a változás nem érinti, nekik a jövőben is a központi betegfelvételi irodában kell jelentkezniük.)

A kórházvezetés kéri, hogy május 6. után a gyógyító munka nyugalma érdekében a páciensek ne hívják a kardiológiai szakrendelőket, már csak azért se, mert a kiadható időpontokat kizárólag a diszpécser tartja nyilván.

(Kiemelt képünk illusztráció.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában