melléklet

2019.04.30. 07:00

Vén Diák 2019

Lapunk a tanév végéhez közeledve hagyományosan ballagási melléklettel kedveskedik a Zala megye középiskoláiban érettségiző végzős osztályoknak.

Zalai Hírlap

2019-es Vén Diák című kiadványunkat keddi lapszámunkkal együtt veheti kézbe a Kedves Olvasó. Az is többéves gyakorlat már, hogy a nem érettségiző végzős osztályok fotóit külön sorozatban bemutatjuk a nyár során – tehát ez utóbbi diákok is láthatók lesznek hamarosan a Zalai Hírlapban.

A technika ördöge sajnos ezúttal egy kissé megtréfált minket, így két osztály fotói felcserélődtek a már korábban kinyomtatott Vén Diák mellékletben. Ezért, a hibát korrigálandó, a melléklettel egy időben, de itt, a Zalai Hírlap kiemelt felületén mutatjuk be a nagykanizsai Zsigmondy-iskola érettségiző 13/G osztályát, a 11/E osztály pedig a nyári időszakban induló sorozatunkban lesz látható.

Reményeink szerint örömmel forgatják a diákok, szülők, családtagok, tanárok és ismerősök a zalai végzősök osztályképeit bemutató oldalakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában