Megnövekedtek az igények

2019.01.07. 07:00

Új parkolókat alakítottak ki a nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ mellett

Az Inkubátorház és Innovációs Központ melletti területen a megnövekedett igények miatt 12 új parkolóhelyet alakítanak ki.

Benedek Bálint

Mihovics Zoltán a parkolóhelyeket mutatja

Fotó: Szakony Attila

A helyi mikro- és kisvállalkozások piacra jutását segítő inkubátorház jelenleg százszázalékos kihasználtsággal működik, vagyis 36 bérlőt tudhatnak a falaikon belül. Mihovics Zoltán, az épület vezetője elmondta: a növekvő alkalmazotti létszám oda vezetett, hogy normál működés mellett a hétköznapokon valósággal „vadászni” kellett a parkolóhelyeket. Ráadásul gyakran kisebb tréningeket, megbeszéléseket tartanak, ilyen esetekben eddig a vendégeiknek nem tudtak kulturált parkolási lehetőséget biztosítani.

Mihovics Zoltán a parkolóhelyeket mutatja

– A fejlesztést a működés során kialakult többletbevételből, közel egymillió forintból fedeztük – mondja Mihovics Zoltán. – Ebből az összegből egy kanizsai vállalkozó közreműködésével murvás, kavicsos borítással tizenkét helyet alakítottunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában