3 jelölt kap 1-1 millió forintot

2018.11.05. 07:00

Zalai Prima Díj átadó Nagykanizsán

November 16-án adják át az idei Zalai Prima Díjakat Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban. A mintául szolgáló rendezvénysorozatot és a Prima Primissima-díjat Demján Sándor, a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke indította el több mint tizenhét éve.

Hajdu Péter

Az esemény nagy társadalmi elismertséget vívott ki az ország közvéleménye előtt az elmúlt időszakban. A zalai rendezvényről Doucha Ferenc, a VOSZ Zala Megyei Szervezetének elnöke és Vaski János megyei társelnök tájékoztatott. Többek között elmondták, hogy a gazdaság szereplői úgy gondolják, e rohanó világban és a gazdasági eredményekért folytatott küzdelemben nagyobb figyelmet kell fordítani a hazai szellemiség legjobbjaira, és szükség van a díj által kifejezett elismerésre Zala megye kulturális életében is. Egyebek mellett a tudományban, az oktatásban, a különféle művészetekben és a sportban kiemelkedő teljesítményt nyújtók ilyetén elismerése immár hagyományosnak mondható megyénkben is.

A Zalai Prima Díjra a megyében működő vállalkozók javaslatai alapján a VOSZ által felállított szervezőbizottság tíz kategóriában választott egy-egy jelöltet, közülük háromnak adják át a Zalai Prima Díjat és a vele járó 1-1 millió forintot. Rajtuk kívül hárman különdíjat kapnak. Erről a megye különböző részeinek vállalkozóiból álló kuratórium dönt.

Az idei díjátadó gála november 16-án 18 órakor kezdődik a nagykanizsai Hevesi Sándor Művelődési Központban, ahol neves előadók szórakoztatják majd a közönséget.

A tíz jelölt közül egy közönségdíjat kap, ismét a Zalai Hírlap közreműködésével. Ezért a jelölteket lapunk szerdai, csütörtöki és pénteki számában röviden bemutatjuk, és azt is közöljük, hogyan lehet szavazni rájuk. Lapunk internetes felületén, a zaol.hu-n lehet szavazni a tíz jelöltre, az online szavazás november 7-e szerdától november 14-én reggel 9-ig tart. Érdemes részt venni a közönségdíj szavazásán, mert mint a vállalkozók megyei szövetségének vezetői közölték, a szavazók között egy értékes festményt sorsolnak ki. A gálán a VOSZ megyei szervezőbizottságának döntése alapján nyolc zalai vállalkozás munkáját oklevéllel ismerik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában