Fölszállott a páva

2018.11.22. 12:51

A Döntők Döntőjében újra bizonyíthat Fodor Mátyás néptáncos

A gyenesdiási néptáncos, Fodor Mátyás is szerepel a Fölszállott a páva tehetségkutató verseny Döntők Döntőjében.

Keszey Ágnes

A fiatal táncosról az a hír járja, hogy szinte előbb tanult meg táncolni, mint járni. Számos elismeréssel büszkélkedhet: volt Helikoni fődíjas folklór kategóriában, 2014-ben elnyerte az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Év Talentuma Díjat, 2015-ben pedig az egyik legrangosabb hazai néptáncversenyen az Aranysarkantyú díjat.

Tavalyi sikeres szereplése után – amikor a Fölszállott a páva című televíziós műsor szólótánc-kategóriájának győztese lett – idén meghívást kapott a népzenei és néptáncos tehetségkutató műsorsorozat Döntők Döntőjére, melyre az elmúlt évek legsikeresebb indulói közül választották ki a versenyzőket. Az Angyalföldi Vadrózsák Táncegyüttesben és a Gyenes Néptáncegyüttesben is táncoló Fodor Mátyás a péntek esti műsorban lesz látható a Duna Televízióban, s a műsor érdekessége, hogy a produkciókról ezúttal nem a zsűri, hanem a közönség dönt szavazataival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában