Szennyvízcsatorna bélelés

2018.09.14. 18:56

Forgalomkorlátozásra kell számítani Zalaegerszegen

A Balatoni út Kossuth utca és Stadion utca közti szakaszán a Zalavíz Zrt. jövő hétfőtől (szeptember 17.) szennyvízcsatorna béleléshez szükséges előkészítő munkákat végez – írta közleményben a társaság.

Zalai Hírlap

A csatornatisztítási munkálatok miatt hétfő 18 órától várhatóan szerda (szeptember 19.) reggel 6 óráig lezárják a közúti forgalom elől a Kossuth utca Széchenyi tér és Kisfaludy utca közti szakaszát. A Tompa utca felől a Berzsenyi út irányába ugyanakkor az átjárás biztosítva lesz. A korlátozás ideje alatt tömegközlekedési járművek – a városi rendezvényekre bevezetett gyakorlat szerint – a Mártírok útján közlekednek majd.

A beavatkozás érinti a Kaszaháza felé tartó közlekedést is. Így hétfőn (szeptember 17.) 18 órától várhatóan pénteken (szeptember 21.) éjfélig a Balatoni útról a Batthyány út felé balra kanyarodásra nem lesz lehetőség. A Zalavíz a lakosság türelmét kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában