Nyári

2018.08.08. 10:00

Játszóudvar nyílt a keszthelyi belvárosban

Új lehetőség várja a kisgyermekes családokat a belvárosban. Goldmark Károly szülőházának udvarán kialakítottak egy játszóudvart a Belvárosi Kereskedők Egyesületének tagjai.

Keszey Ágnes

Bokor Martina kisfiával, Hegyi Kristóffal a játszóudvarban Fotó: KÁ

A játszóudvaron Herold János önkormányzati képviselő, a Belvárosi Kereskedők Egyesületének tagja tartott sajtótájékoztatót, melyen elmondta: a létesítmény a vállalkozók által szervezett, augusztus 16-ig tartó, nyáresti zenei programsorozat, a Keszthely Street Festivál ideje alatt – de napközben – is fogadja a gyerekeket és szüleiket. Mászóka, játékvár, homokozó is várja a kicsiket, székeket is kihelyeztek, és a kereskedők megszépítették a zöldterületet. Néhány játékos képet is kiraktak a falra.

Herold János érdeklődésünkre elmondta, hogy a játszóeszközök a Vörösmarty óvodából kerültek ide, az óvoda ezekben a hetekben nyári felújítás miatt zárva tart. A tervek szerint a jövő évben is megnyílik majd a nyári játékudvar.

Bokor Martina kisfiával, Hegyi Kristóffal a játszóudvarban Fotó: KÁ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában