Mulatós muzsika

2018.07.19. 12:50

Első klipjét készítette el nemrég a zalaegerszegi Yanni

Egy éve robbant be mulatós dalaival Yanni, s nemrégiben elkészítette első videoklipjét, melynek forgatását kifejezetten élvezte.

Benedek Bálint

Yanni munka közben. A klipforgatás egyik pillanata Fotó: A szerző

– A koncerteken előadott dalaimat a rajongóim okostelefonjaikkal rendszeresen rögzítették, ám az utóbbi időben már szinte követelték, hogy készítsek egy videót – mesélte a tehetséges megyeszékhelyi énekes. – Nagyon örültem a támogatásuknak, s menedzseremmel, Gabrielloval alapos előkészületek után eldöntöttük: belevágunk. A hazai, de a külföldi videók mindig lenyűgöztek, de azt is sejtettem, hogy mindegyik elkészültéhez koncentrált munkára van szükség. Alig vártam, hogy végre a sajátomat is leforgathassuk.

Lelkesedése csak fokozódott, amikor a tervezést követően nekiláttak. Az Egy kör nekem, egy kör neked című dalt választották, mely arról szól, hogy a munkában elfáradt emberek a kocsmában pihenik ki a napot, messze a házsártos nejüktől. De a férfi nem szórakozhat csak a barátaival. A muzsika könnyed és vicces, kifejezetten nyári sláger.

Yanni munka közben. A klipforgatás egyik pillanata Fotó: A szerző

– Érdekes volt látni, ahogy jelenetről jelenetre veszünk fel mindent, melyeket a speciális effektusok még izgalmasabbá tettek – folytatta Yanni. – Annyi biztos, hogy a barátokból és ismerősökből álló stáb mindent megtett azért, hogy az első élményem tökéletes legyen. A feleségemet például egyik kedves ismerősünk, Németh Anita alakította, aki remekül játszotta a szigorú, házsártos asszonyt. Ahogy az ugyancsak amatőr Horváth Ferenc is kitűnően alakított kettős szerepében. No és én? Kicsit talán megilletődve színészkedtem, de a stáb mindig ellazított, így boldogan zártuk a napot.

A klip operatőre a tapolcai Török Zsolt, akinek sokéves tapasztalata, látásmódja különlegessé tette a képi világot.

– Nem könnyű megszervezni egy ilyen forgatást, de szerencsére a mulatós muzsikáért rajongó barátokkal és támogatókkal minden gördülékenyen ment – ezt már Gabriello mondta. – Komplett műhelyt, kocsmát kaptunk, jó volt látni Yannit, milyen elánnal igyekezett és ügyesen vette az akadályokat. Az utómunkálatokkal már elkészültünk, rendkívül szórakoztató, vidám klipet hoztunk össze. A cél az volt, hogy aki nézi, ez alatt a 3 és fél perc alatt kikapcsoljon, jól szórakozzon, s nevessen. Bízom benne, sokak kedvence lesz a nyáron, hiszen a zenei csatornák is gyakran pörgetik majd. Úgyhogy jöhet az Egy kör nekem, egy kör neked című sláger.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában