Szurkoljunk együtt!

2018.07.05. 15:05

A hévízi lány lehet Magyarország Szépe

Ollári Barbara csupán 20 éves, de már konkrét elképzelései vannak az életről.

Magyari Kinga

Fotó: Borzi Vivien

A sport imádatát és az egészséges táplálkozás alapelveit gyermekkorában családjától sajátította el.

- Mi egy teljesen sportos család vagyunk, segítjük egymást és támogatjuk mindenben. Egyáltalán nem okoz számomra kihívást, az hogy versenyekre felkészüljek. Hiszek a mértékletességben. Odafigyelek arra hogy rendszeresen sportoljak és egészségesen táplálkozzak.

 

Barbara egy családi tragédia kapcsán már tizenegy évesen célul tűzte ki, hogy ha lehetősége adódik támogatni a daganatos betegségben szenvedőket, akkor megteszi. Kérdésünkre elmondta, hogy győzelme esetén daganatos gyermekekkel foglalkozó szervezetet támogatna.

- Sajnos a családunkban a nagymamám testvére daganatos betegségben hunyt el. Egészen kicsiként végig nézhettem a betegség különböző fázisait. Ez engem nagyon megrendített és elhatároztam, hogy ahol csak tudok szeretnék segíteni a halálos kórral küzdő beteg gyerekeken.

Barbara jó szíve mellett az esze is vág. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója. Emiatt és a szépségverseny felkészítője miatt is jelenleg a fővárosban tartózkodik többet. De mint mondta, náluk már családi tradíció az olaszországi nyaralás.

- Mondhatni bevett szokás, hogy a család minden évben ellátogat Olaszországba és ott hosszabb időt eltöltünk együtt . Aktívan szeretjük tölteni a mindennapjainkat. Belföldön pedig természetesen a Balaton a „szerelmem” .

Fotó: Borzi Vivien

Barbara alakját a kemény és kitartó edzéseknek és szigorú diétáknak köszönheti. Bevallása szerint azonban bizony néha ő is elcsábul egy egy lángos, vagy főtt kukorica láttán.

- Én is emberből vagyok, így nagy ritkán úgynevezett csaló napokon, megengedhetem magamnak, hogy ha megkívánok egy sütit vagy bármit ami a nyári balatoni szezonhoz köthető, például egy főtt kukorica vagy lángos, akkor azt is megeszem. Hiszek abban hogy a mérték az érték. Nem vonom meg magamtól az élvezeteket.

A Zala megyei lány idén nyáron az egybe részes fürdőruhákat és a kétrészes bikiniket is szívesen viseli.

- A kétrészes bikinikből főképp a sportosabb darabokat szeretem, abból is azt aminek a melltartó részes sima egyszerű háromszög alakú. Az egybe részes darabok pedig idén amúgy is nagy népszerűségnek örvendenek így abból is tartok párat.

Vasárnap, július 8-án a Duna Televízió élő műsorában választják meg Magyarország Szépét, aki idén a Miss World világversenyen képviselheti hazánkat. A döntőben együtt izgulhatunk ezért a rendkívül szerethető és varázslatosan szép hévízi lányért. Barbara szíve jelenleg még nem foglalt, így a nyarat és a versenyt is szingliként kezdi. Bízik abban, hogy ezzel a megjelenéssel is közelebb kerülhet majd a nagy Ő-höz. Támogassuk szavazatainkkal Barbarát mi is, hogy elmondhassuk a zalai lányok a legszebbek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában