Hirdetés

2018.06.30. 10:21

Még mindig meg tudjuk venni a trendi nyári darabokat

Sokan vannak, akik szeretnének a friss divat szerint öltözni nyáron, de tavasszal elfoglaltak voltak más téren, és még nem hozták be a ‘lemaradásukat’ az idényben. A jó hír, hogy a nyár sokáig tart, és még mindig érdemes az idei legszebb darabokat beszerezni.

Akár telefonon, pár perc alatt felzárkózhatunk a trendhez

Ha az ember pörög – dolgozik, utazik, netán gyereket is nevel -, elszaladnak a tavaszi hónapok. Előfordulhat, hogy azt veszi észre, hogy mindenki kockás nadrágban vagy éppen lilában jár, csak ő nem vette még meg a trendi nyári darabokat.

Nagyon egyszerűen és költséghatékonyan össze lehet ‘kattingatni’ az online shopokban egy kisebb kollekciót, és máris szörfözhetünk az aktuális divathullámon. A rendelt ruhák pár napon belül megérkeznek, és ha valami esetleg mégse passzolna a stílusunkhoz, akkor a termék ára visszakapható anélkül, hogy magyarázkodnunk kellene.

Kár kihagyni a levendula színű darabokat

Mi az, amit mindenképpen érdemes beszerezni az aktuális kollekciókból? Vannak időtlen szépségű és akár később is felvehető darabok.

2018-ban tovább hódít a virágminta, ezek közül a lila vagy levendula alapon virágos darabok hihetetlenül nőiesek. A virágminta csodás, de vigyázzunk, ne hasonlítsunk a nagymama kötényére, ha túl sokat vagy nem túl izgalmas változatot viselünk belőle.

A szezon színe a már említett lila, így ha jól áll nekünk ez az árnyalat, most rengeteg mindent beszerezhetünk sokféle lilában, akár nadrágkosztümöt is. A levendula árnyalatai különlegessé, figyelemfelkeltővé teszik a megjelenésünket, ‘nagy mennyiségben’ is üde és szép ez a szín.

Bohém rojtos darabokat is találhatunk, amelyeket bármikor felvehetünk majd egy-egy buliba. Az 1920-as éveket idéző ruhákat például kár kihagyni. Persze nem minden rojtos holmira érdemes lecsapni – ez is egy olyan trend, hogy egyes darabjai nem fogják ‘túlélni’ a 2018-as szezont, és van, ami csak a nagyon merészeknek való.

Azt is meg kell említeni, hogy van pár trendvonal idén, amely túl különleges ahhoz, hogy hosszú távon hordható legyen. A fényes, szatén anyagú overallok klasszikus egy szezonos viseletek – de persze ha idén űrkorszakbeli ruhában szeretnénk bulizni, rendelhetünk ilyet is.

Kislányos pasztellek helyett harsány színek

Ha kedveljük az erőteljes színeket – például odavagyunk a vibráló afrikai viseletekért -, akkor ez a mi nyarunk lesz. Vége a visszafogott pasztell korszaknak, az erős rózsaszínek, vad sárgák, kékek és pirosak uralták a kifutókat, és most az utcákat. Érdemes megpróbálkozni ezekkel a kirobbanóan élénk színekkel, egy piros top például minden figyelmet ránk fog terelni a kávézóban – kivéve, ha egy neon rózsaszín ruhás lány ül mellettünk.

És még nem említettük azokat a trendeket, amelyekről tavasz végére derült ki, hogy igazán ‘bejöttek’: ilyen a bő répanadrág – főleg élénk színben -, vagy a nagykockás minta, illetve a geometrikus minták általában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában