Mulatság

2018.03.11. 13:06

Bajcsán és Nagykanizsán derű töltötte be a házat

Jókedvből, éjszakába nyúló nótázásból, sőt, még táncból sem volt hiány szombaton a városrészben.

Szabó Zsófia

A kiváló hangulat ezúttal is az örökifjú hölgyekből, urakból álló Bajcsai Nyugdíjas Klubnak köszönhető, akik nőnap alkalmából fergeteges bulit szerveztek. Nem kellett noszogatni senkit: a helyi szépkorúak mellett a fiatal korosztály is kivette részét a mulatozásból

Marczin Jenőné, a klub elnöke azt mondta: rendszeresen tartanak olyan eseményeket, ahol jókat beszélgethetnek finom étel, ital mellett.

– Énekes csoportunkkal, a Rezedák Dalkörrel, ezúttal is színpadra álltunk. Vendég előadókat is hívtunk, a Gyöngyvirág táncegyüttest, akik műsorukkal szintén hozzájárultak a tartalmas esthez – így Marczin Jenőné.

 

A nyugdíjasok összetartását Tóth Nándor alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője is kiemelte.

– Mindannyian igazi mozgatórugói Bajcsának. Nekik köszönhető az is, hogy a klub, egyúttal a dalkör révén öregbítik a településrész hírnevét: nagyszabású rendezvényeken vesznek részt, még az ország távolabbi településein is – jelezte Tóth Nándor.

Vidám pillanatokban, meghitt percekben Paton is bővelkedtek tegnap, ahol a falu önkormányzata rendezett a szebbik nemnek műsoros ünnepséget, szintén nőnap alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában