Erzsébet-program

2018.01.02. 17:34

Üdülés pályázati támogatással

Az idősek és a fogyatékkal élők idén is pályázhatnak az Erzsébet-program üdülési támogatására. A kérelmek benyújtására január 19-ig van lehetőség.

Szabó Zsófia

A teendőkben az önkormányzat és az idősügyi tanács is segít. A részletekről Kanizsán tartott tegnapi sajtótájékoztatón Tóth Nándor alpolgármester jelezte: a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány támogatását belföldi üdülésre egyrészt az öregségi nyugdíjban részesülő, 60 év felettiek vehetik igénybe, akiknek havi ellátása nem haladja meg a 147 ezer forintot. A fogyatékkal élők esetén mindez nettó 150 ezer forint. A pályázatokat érdemes mielőbb benyújtani. A rendelkezésre álló pályázati létszámkeret ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel hamar betelik. Nyertes pályázatnál az önrész 5 ezer forint.

Bagarus Ágnes osztályvezető pedig arról beszélt: a városházán lévő ügyfélfogadóban segítenek a pályázathoz szükséges internetes regisztrációban és a felmerülő problémák esetén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában