Nemzeti konzultáció

2017.10.25. 11:30

Lakossági fórum a nemzeti konzultációról

Magyarország teljesen más világ van, mint amit Nyugat-Európában látunk. Ez nyugodt, békés, konzervatív ország és ezt a miliőt szeretnénk megőrizni.

Arany Gábor

Fotó: Pezzetta Umberto

Ehhez szeretnénk az emberek véleményét megkérdezni, felhatalmazást kapni ahhoz a politikához, amit a kormány folytat.

Ezt Vigh László, országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke fogalmazta meg kedden a zalaegerszegi hangverseny- és kiállítóteremben a nemzeti konzultációról tartott lakossági fórum előtt megtartott sajtótájékoztatón. Vígh László emlékeztetett rá, hogy az e témában korábban tartott népszavazáson 3,3 millióan fejezték ki, hogy egyetértenek a kormány politikájával.

A mostani nemzeti konzultáció kérdőíveit a választókerületében, 76 településen október 30. és november 9-e között postázzák. Ezek visszaküldése térítésmentes, mondta és így folytatta: mindössze tíz percet kérünk a polgároktól, segítsék a konzultációban a magyar kormányt és a keresztény konzervatív oldalt véleménye kialakításában.

Fotós: Pezzetta Umberto

A lakossági fórumon részt vett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is. Egyebek mellett történelmim példával élt.

Szulejmán janicsárja 1541. augusztus 29-én csellel foglalták el Buda várát. Ehhez hasonló lopakodó hódításnak nevezte az iszlám napjainkban tapasztalható terjedését Európában. Ez az a történelmi tapasztalat, ami arra kötelez minket, hogy Magyarország soha többet nem eshet el az iszlám hódítás által, és nem engedhetjük meg, hogy belülről foglalják el Magyarországot.

Úgy látja, hogy ami most az Európai Unióban történik, az kísértetiesen hasonlít arra, ahogy 1541-ben, mint városnéző janicsárok – most pedig a migránsok – elfoglalják belülről Európát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában