Helyi közélet

2017.09.11. 20:10

Megújult a Zaol.hu

Közel tízéves köpönyegét cserélte újra Zala megye hírportálja, a Zaol.hu. Az egyszerre szellős és informatív, rendezett és változatos megjelenéssel az a célunk, hogy Olvasóink a túlzsúfoltság érzése nélkül kapjanak sokat és egyedit.

És nem csak látványban. A színfalak mögött ugyanis a belső is megújult. A korábbinál nagyobb erőkkel szállítjuk a helyi híreket, és egyre több saját, kimondottan online megjelenésre szánt írással jelentkezünk. És bár hírportálunk továbbra is elsősorban helyi marad, immár országos szerkesztőség is kiegészíti munkánkat. Olvasóink így a hazai és nemzetközi történésekről is olvashatnak nálunk, valamint a nagyvilág „egyperces” érdekességeivel, a sztárvilág híreivel vagy életmóddal, gasztronómiával, lakberendezéssel kapcsolatos írásokkal tölthetik el hasznosan idejüket. Ha pedig kihívásra vágynak, naponta frissülő rejtvényekkel tornáztathatják meg elméjüket. Reméljük legalább annyira elnyeri Olvasóink tetszését a megújult Zaol.hu, amilyen gonddal és lelkesedéssel készítettük – az Önök számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában