Szépség

2017.09.10. 10:01

Kánnár Luca, a Zala Szépe második helyezettje modellnek állt

Sugárzó szépségével és tökéletes alakjával modellként is kiválóan helytáll az optika előtt a tavalyi Zala Szépe második helyezettje, a 17 éves Kánnár Luca.

Benedek Bálint

A fiatal lány már gyermekkora óta jól érzi magát a színpadon, hiszen a Zhafira Oriental hastáncosaival állandóan bizonyítja tudását. A Zala Szépe szépségverseny előtt is fotózták, azonban ő szerette volna a profiktól ellesni a különféle praktikákat. Luca ekkor részt vett a hallássérült fotómodell, szépségkirálynő, Weisz Fanni nevével fémjelzett modellválogatón, ahol határozott megjelenésével, jó alakjával és pozitív személyiségével lenyűgözte a szakembereket, akik szinte azonnal felkarolták.

- Néhány hónapos képzést tartottak, ahol a helyes testtartást, pózokat tanították be, egy divatszakértő pedig hasznos tanácsokkal látott el, sőt még etikettet is tanítottak - mesélte. - A tanfolyam elvégzése után egy másik ügynökség karolt fel, akiknek köszönhetően különféle fotózásokon szerepeltem, de több területen, így például video-klipben statisztaként is kipróbálhatom magam.

Lucának nagyon sokat segített a Zala Szépe verseny, hiszen magabiztosabban mozog a ruhákban, és a fényképezőgép előtt sem esik nehezére a különféle pózok bemutatása. A 175 centiméteres magasságával és 55 kilogrammos súlyával ideális választás lenne, ám egyelőre keresi a helyét.

- A külföldi kifutókra hasonló arányokkal rendelkező lányokat keresnek, bár a tánc miatt az izmaim kötöttebbek, amitől a divatvilágban szinte kövérnek számítok - mesélte a fiatal hölgy. - A szakemberek egyöntetű véleménye szerint a belső kisugárzásom és a kidolgozott alakom miatt nem kell attól tartanom, hogy felkérés nélkül maradok. Kiváló élmény volt a legutóbbi fotózás, ahol a divattervezőként sikeres Schäfer Katalin elismert hastáncos új sportkollekciójában készült jó pár lendületes felvétel. A fotózáson gyakran jóga- és hastáncmozdulatokat kellett bemutatni az optika előtt.

Kánnár Luca ezt a fajta miliőt kedveli, hisz’ a nőiesség volt a középpontban, míg másutt a modellekre csak "termékként" tekintenek.

- A lélek, a személyiség hiányzik a szakmából, nagyon jó lenne, ha ezen a beidegződésen hosszú távon is lehetne változtatni - tette hozzá Luca. - Ebből nemcsak a lányok, hanem az iparág is profitálhatna, hiszen a kiegyensúlyozott belső szebb külsőt eredményezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában