Rendezvény

2017.09.27. 11:13

Illés Boglárka a Kamarák Házában

ZALAEGERSZEG – Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár volt a vendég kedden a Zalaegerszeg Barátai Egyesület és a Zalaegerszegi Női Szalon közös rendezvényén.

Magyar Hajnalka

Illés Boglárka (jobbról) és Balaicz Zoltánné, a Zalaegerszegi Női Szalon egyik alapítója a rendezvényen Fotó: Pezzetta Umberto

A Kamarák Házában megrendezett összejövetelen Illés Boglárka szakterületének aktuális kérdéseiről szólt, kitérve egyebek közt a diákhitelre is, majd kérdésekre válaszolt.

Illés Boglárka (jobbról) és Balaicz Zoltánné, a Zalaegerszegi Női Szalon egyik alapítója a rendezvényen
Fotó: Pezzetta Umberto

A két egyesület újabb közös rendezvényre készül, október 11-én Erőss Zsolt hegymászó özvegye, Sterczer Hilda lesz a meghívott. A hegymászónő kétszer járt a Himalájában, egyike azon 6 nőnek Magyarországon, akik 8000 méteres csúcsra jutottak fel. Zalaegerszegi programján himalájai élményeiből és képeiből idéz fel néhányat, s a tervek szerint szól arról is, milyen szerep jut egy expedícióban a nőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában