Elfogták őket

2024.04.04. 12:02

Randevú helyett kirabolta és megverte áldozatát a szentpéterúri pár

Egy osztrák férfi kénytelen volt átélni a rémisztő valóságot, miután online randevút beszélt meg egy szentpéterúri nővel. Ahelyett, hogy kellemes beszélgetésben lett volna része, 40 ezer forintot követeltek tőle, majd brutálisan megverték.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

A 2024. április 2-án történt esetről a rendőrség bejelentést kapott, miszerint egy férfit megvertek egy zalaegerszegi áruház melletti füves területen. A sértett elmondta, hogy márciusban ismerkedett meg a nővel egy társkereső oldalon, és személyes találkozót beszélt meg vele. A találkozón a nő 40 ezer forintot követelt a beszélgetésért cserébe, amit a férfi soknak talált. Ekkor a nő társa is beszállt a képbe, és ököllel ütni kezdte a férfit, miközben szétszakította a ruháját és a pénztárcáját követelte. A fenyegetés nyomatékául kést is elővett. A 51 éves áldozat könnyű sérüléseket szenvedett.

A zalaegerszegi nyomozók fél nap alatt azonosították, és elfogták a 26 éves szentpéterúri párt, akiket önbíráskodás bűntett miatt kihallgattak, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat, írja a police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában