Az elmúlt 24 órában történt

2024.03.07. 15:00

Rendőrségi intézkedések számokban

Zaol.hu

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szolgálatban lévő állomány öt főt fogott el, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök két főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Szabálysértési feljelentéssel 16 alkalommal éltek a zalai rendőrök, helyszíni bírságot 52, míg közigazgatási bírságot 12 alkalommal szabtak ki.

A körzeti megbízottak 2024. március 6-án 12 óra 40 perckor Zalaszentgróton, az Erzsébet liget utcában igazoltatták egy személygépkocsi sofőrjét és annak utasát. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a járműben utazó 22 éves pókaszepetki férfi ellen szabálysértési körözés volt elrendelve, mivel a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette be. A rendőrök a körözött személyt előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon engedték – írja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában