4 vízsugárral oltották el

2024.03.25. 11:24

Megfékezték a lángokat a zalalövői istállótűznél - Frissítve

A lángok a közeli melléképületre is átterjedtet.

Zaol.hu

Kigyulladt egy istálló a Zalalövőhöz tartozó Irsapusztán hétfő délelőtt 11 óra tájt. A mintegy 100 m2-es ingatlanról a mellette lévő melléképületre is átterjedt a tűz, amely egy fafeldolgozó üzemet is veszélyeztet. A körmendi, a zalaegerszegi és a lenti hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat.

Frissítve 12.00: 

Megakadályozták a tűz továbbterjedését a Zalalövőhöz tartozó Irsapusztán, ahol kigyulladt egy sertések tartására használt, faszerkezetű istálló. A mintegy száznyolcvan-kétszáz négyzetméter alapterületű ingatlan a benne lévő nagymennyiségű búzával együtt megsemmisült. A lángok a közelben lévő, körülbelül ötven négyzetméteres melléképületekre is átterjedtek, az ezekben tárolt fűrészáruból tizenöt-húsz köbméter elégett. A körmendi, a zalaegerszegi és a lenti hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. A helyszínre érkezett a Zala vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is, közölte a katasztrófavédelem.

12.17: Megfékezték a lángokat a zalalövői istállótűznél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában