A 30 éves férfi soha nem rendelkezett jogosítvánnyal

2024.03.11. 14:30

Halmozta a szabályszegéseket

A lenti körzeti megbízottak állítottak elő egy férfit Lovásziból, aki egy rendszám nélküli traktort vezetett és utasokat szállított egy ládában úgy, hogy jogosítványa sem volt.

Zaol.hu

Az egyenruhások is meglepődtek, amikor azt látták, hogy a járműre egy ládát rögzítettek, amiben hárman utaztak, és még egy utánfutót is kapcsoltak hozzá

Forrás: Rendőrség

A körzeti megbízottak egy kistraktor sofőrjét ellenőrizték 2024. március 9-én 11 óra 50 perckor Lovásziban, az Arany János utcában. Az egyenruhások is meglepődtek, amikor azt látták, hogy a járműre egy ládát rögzítettek, amiben hárman utaztak, és még egy utánfutót is kapcsoltak hozzá. Az igazoltatás során kiderült, hogy a 30 éves férfi soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, és a traktor iratai sem voltak rendben, hiszen a munkagépet nem helyezték forgalomba.

A rendőrök elfogták és előállították az alkalmi traktorost, majd engedély nélküli vezetés és más szabálysértések miatt őrizetbe vették. Gyorsított eljárásban fogják bíróság elé állítani–írja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában