Óvodai bál után balhéztak

2024.02.08. 08:37

Részeg fiatalok rongálták meg a galamboki buszmegállót

A rongálás miatt három huszonéves, környékbeli fiatalember ellen emeltek vádat.

Arany Gábor

kirugdosták a buszmegálló három falambéria oldalfalát. A felvétel a rendőrségi helyszínelésen készült

Fotó: Ügyészség

A történet elejéhez tartozik, hogy a tette miatt vádlottá lett három huszonéves, Galambok környékén élő fiatalember 2023. november 4-én este Galambokon az óvodai bálban szórakozott, ahonnan ittas állapotban, hajnalban, öt óra előtt nem sokkal  indultak haza, és együtt a Somogyi Béla és Csányi László utca kereszteződésében lévő buszmegállóhoz mentek. Itt várakozva azzal múlatták az időt, hogy kirugdosták a buszmegálló három falambéria oldalfalát, kézzel betörték az oldalfalak feletti biztonsági üveget. A fiatal férfiak a rongálással a galamboki önkormányzatnak 150 ezer forintot meghaladó kárt kárt okoztak, ami a nyomozás során nem térült meg. 

A Nagykanizsai Járási Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat a három férfi ellen, és önálló intézkedésként próbára bocsátás alkalmazását indítványozta velük szemben, számolt be a büntetőeljárásról dr. Jánky Judit, a főügyészség sajtószóvivője.

Elbántak a buszmegállóval a részeg fiatalok
Fotó: Ügyészség


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában