Személyautó és kistehergépkocsi ütközött

2024.02.01. 12:07

Közlekedési baleset történt Pacsán

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom a beavatkozás és a helyszínelés alatt, adta hírül a katasztrófavédelem.

Zaol.hu

Személyautó és kisáruszállító ütközött össze

Fotó: Pacsai KVÖ

Összeütközött két gépkocsi Pacsán, a 7527-es út 23-as és 24-es kilométere között csütörtökön délelőtt negyed tizenkettő tájt. A balesethez kivonuló pacsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a Peugeot, illetve Fiat típusú járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán haladhat a forgalom a beavatkozás és a helyszínelés ideje alatt. (Forrás: katasztrofavedelem.hu)

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Sznopek Veronika érdeklődésünkre elmondta, hogy az elsődleges információk szerint Felsőrajk felől érkezve egy német nő személygépkocsijával a Rajki utcában az út szélén  parkoló gépkocsit akart kikerülni. A manőver közben nekiütközött a szemből jövő kistehergépkocsi bal hátsó tengelyének, amitől ez a jármű megpördült az úton. A balesetben személyi sérülés nem történt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában